Digital Reality Magazine

Irtsunk szörnyeket

Irtsunk szörnyeket

Dauntless

dauntless-artwork-pangar.jpg

A Phoenix Labs által készített Dauntless 2019 májusában látta meg a napvilágot, és igen jól rajtolt, a legnépszerűbb free-to-play játék lett PSN-en 10 nap alatt. A Monster Hunterre hajazó RPG karriere azóta is felfelé ível, folyamatosan érkeznek hozzá az új tartalmak, a legutóbbi, 1.2.0-s frissítés március 19-én jelent meg. Lássuk hát, mit tartogat számunkra jelenleg a játék.

Irtsunk szörnyeket Tovább
Világvége robot szemmel

Világvége robot szemmel

The Uncertain: Last Quiet Day

the-uncertain-last-quiet-day-free-game.jpg

A sci-fi egyik legrégebbi és talán legérdekesebb témaköre a mesterséges intelligencia és az attól való félelem. A 2001: Űrodüsszeiától a Bosszúállók: Ultron korán át számtalanszor ábrázolták már, és még mindig nem sikerült kimeríteni, sőt, az idő előrehaladtával csak egyre aktuálisabb lesz. Mai alanyunk a 2016-ban megjelent The Uncertain: Last Quiet Day is ezt a kérdéskört boncolgatja sajátos megközelítésből.

Világvége robot szemmel Tovább
Vakok közt Momoa a király

Vakok közt Momoa a király

Az Apple+ sorozata: See

a1ba2b85e549dce82ae73000785c19b4.jpg


2019. november 1-én indult a 8 részes sci-fi – inkább posztapokaliptikus – sorozat az Apple TV+ kínálatában. A Netflix, Amazon és egyéb streaming szolgáltatások sikerein felbuzdulva lassan, de biztosan gombamód elkezdtek szaporodni a konkurens szolgáltatások is – példa gyanánt a Disney+ –, amelyek közül nem maradhatott ki az Apple sem. Az Apple TV+ a világon több mint 150 országban tavaly elindított filmes streaming szolgáltatását, combos 4 sorozattal. Ezek közül most elsőként a See címűt veszem górcső alá. Mielőtt rátérnék a rövid bemutatóra – spoilermentesen –, következzenek a technikai és információs jellegű adatszolgáltatások eme műremekről.

Vakok közt Momoa a király Tovább