Digital Reality Magazine

Démonok között

Démonok között

Új Demon's Souls-videó

Most már tényleg nagyon a nyakunkon vannak az új generációs konzolok. Az Xbox Series X/S megjelenéséig még másfél hét van hátra, a PS5 pedig 3 hét múlva érkezik. Emiatt nem meglepő, hogy teljes fokozatba kapcsolt a marketinggépezet annak érdekében, hogy minél többen vásároljanak be már rögtön az első napon – még akkor is, ha nincs elég elérhető hardver. PS5-ből például 1000 db-ot szállítottak Magyarországra, és csak az előrendelések száma meghaladta a 20.000-et. Szóval azt nem lehet mondani, hogy ne lenne elég nagy őrület a konzolok körül.
demon-souls-1-1.jpg

Démonok között Tovább
Még két utolsó kör

Még két utolsó kör

A Halálos Iramban sorozatot is elérte a vég

Ahogy mondani szokás: egyszer minden véget ér. Nemrég kapott szárnyra a hír, hogy a Halálos iramban sorozatot is utoléri az elkerülhetetlen vég. Ha hinni lehet a szóbeszédnek, még összesen 3 filmet fognak bemutatni az igen nagy nevű autós szériából, aztán a fősodornak vége. Persze a franchise-nak nem, ugyanis számos spin-off van már a tervezőasztalon.

maxresdefault_2_1.jpg

Még két utolsó kör Tovább
A YouTube nehézségei

A YouTube nehézségei

Radics Peti visszavonul (egy időre)

Úgy néz ki, az elmúlt egy hétben egymást érik a meglepetések a magyar tartalomgyártói fronton. Nemrégiben a TheVR twitch-es banja jött a semmiből, és okozott a követőik között kisebb szívrohamot, most pedig egy másik igen nagy youtuber – közel 800.000 követője van –, Radics Peti jelentette be közösségi oldalán, hogy egy időre visszavonul.

 

letoltes.jpg

 

A YouTube nehézségei Tovább
Már megint a fiúk!

Már megint a fiúk!

The Boys – 2. évad

A The Boys című sorozat első évada 2019. július 26-án indult az Amazon Prime Videón, amit az igen kiterjedt multi indított még 2010-ben válaszul a Netflix és a streaming egyre növekvő népszerűségére. Az első évad... hogy is fogalmazzak? Bomba siker volt. A mai szuperhősős világban egy olyan újfajta megközelítést alkalmazott, amire addig nem volt példa. Emellé pénz, remek szereplőgárda és történet is társult. Egyszerűen mintapéldája volt annak, hogy hogyan is kell egy saját sorozatot felépíteni. Minket is lenyűgözött, ahogy beszámolónkban írtunk is róla tavaly. A kérdés csak az volt, hogy vajon tudja-e hozni a második évad a színvonalat, amit az első igen magasra tett. Spoiler: IGEN!
new-photo-released-for-the-boys-season-2-perfectly-captures-the-tone-of-the-show-social.jpg

Már megint a fiúk! Tovább
süti beállítások módosítása