Digital Reality Magazine

Playstation dömping

Playstation dömping

Horizon, GoW és Gran Turismo Show sorozatok a láthatáron

Az IGN-en bukkant fel a hír, miszerint három, igencsak komoly playstation játék is mozgóképes feldolgozást kap, méghozzá különböző platformokon! A Horizon a Netflixre, a God of War az Amazon-ra érkezik, a Gran Turismo Show-hoz egyelőre még nem hirdettek csatornát. 

horizongowtv.jpg

Playstation dömping Tovább
A történelmi hűség és annak hiánya

A történelmi hűség és annak hiánya

Yasuke legendája

Adatok: 2021-es netflixes anime sorozat. 6 részes. Szinkron nincs, felirat van. 

Az animációs sorozat eléggé lazán és szabadosan dolgozza fel az azonos nevű, valós, afrikai eredetű (pontosan nem ismert, talán szudáni, etióp vagy mozambiki) szamuráj Yasukénak a történetét, aki a XVI. századi Japánban Oda Nobunaga alatt szolgált.

creator-lesean-thomas-interview.jpg

A történelmi hűség és annak hiánya Tovább
Sony VR – második rész

Sony VR – második rész

PSVR2

Szűk 5 évvel ezelőtt – 2016 októberében – mutatta be első generációs virtuális sisakját a PlayStation. Pályája nem volt töretlen, de tudott kellemes meglepetéseket okozni a játékosok számára: Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth, Moss, Beat Saber és Resident Evil 7: Biohazard). Az nem volt kérdés, hogy a PS5-tel érkezik az utóbb is, a kérdés inkább az volt, hogy mikor.

Sony VR – második rész Tovább
Csillagok Háborúja felnőtteknek

Csillagok Háborúja felnőtteknek

Dűne

dune_2021_logo.png

Frank Herbert 1965-ben megjelent alkotása, a Dűne minden idők egyik legsikeresebb sci-fi regénye. Számos klasszikus darab alapkövévé vált az évek folyamán, mégis évtizedeket kellett várni, hogy méltó filmadaptáció szülessen belőle. A Denis Villeneuve 2021-es Dűne filmjéhez vezető rögös utat fogjuk kivesézni a folytatásban.

Csillagok Háborúja felnőtteknek Tovább
süti beállítások módosítása