Digital Reality Magazine

Csillagok Háborúja felnőtteknek

Csillagok Háborúja felnőtteknek

Dűne

dune_2021_logo.png

Frank Herbert 1965-ben megjelent alkotása, a Dűne minden idők egyik legsikeresebb sci-fi regénye. Számos klasszikus darab alapkövévé vált az évek folyamán, mégis évtizedeket kellett várni, hogy méltó filmadaptáció szülessen belőle. A Denis Villeneuve 2021-es Dűne filmjéhez vezető rögös utat fogjuk kivesézni a folytatásban.

Csillagok Háborúja felnőtteknek Tovább
Horizon a horizonton

Horizon a horizonton

A Horizon Forbidden West és az árak

Az elmúlt napok mondhatni elég mozgalmasak volt hírek tekintetében a Horizon Forbidden West táján. Ennek aprópóján úgy gondoltuk, hogy összeszedjük egy csokorba az (általunk) legfontosabbnak vélt történéseket. Első és legfontosabb talán Jim Ryan bejelentése a playstationblog-on a PS4-PS5-ös átjárhatóság kapcsán.

Horizon a horizonton Tovább
Egy szelet Netflix

Egy szelet Netflix

A One Piece sorozat első részének forgatókönyve elkészült

Úgy tűnik, a Netflix komolyan gondolta azon kijelentését, mely szerint az egyik legnépszerűbb japán animét/mangát, a One Piece-t, élőszereplős változatban életre kelti. Nemrég érkezett ugyanis a hír, hogy elkészült az elsőrész forgatókönyve. Így már kiejelenthetjük, hogy Eiichiro Oda méltán népszerű alkotása úton van az újabb feldolgozás felé.

e-xewssx0ayjhfr.jpg

Egy szelet Netflix Tovább
B mint Bebop

B mint Bebop

Cowboy Bepop képek

Megérkeztek az első képek, valamint egy premierdátum is a Netflix rendezésében készülő Cowboy Bebop élőszereplős feldolgozáshoz!

Csekkoljátok le nálunk a méltán híres és szeretett Cowboy Bebop – Csillagközi Fejvadászok anime élőszereplős feldolgozásának első hivatalos képeit! 
netflix-cowboy-bebop-break-live-action-anime-curse-ghost-in-the-shell-scarlett-johansson.jpg

B mint Bebop Tovább
süti beállítások módosítása